BONNIE DELUXE

Britta & Gunnar - Memory om miljön

Köp
  • 179,00 kr
100 % SSL-säkrad

Ett lite annorlunda Memory om miljön från det lilla lokala förlaget Toragård Förlag. Med det här spelet blir "miljöundervisningen" för dina barn enkel och rolig. Det är lite annorlunda än ett "vanligt" memory där man ska para ihop två exakt likadana bilder. I det här memoryt ska man para ihop en sak som är sämre med en sak som är bättre, utifrån att det ska vara hållbart. Tex ska bilden med en massa bilar som spyr ut avgaser paras ihop med bilden på en person som cyklar. Samtidigt kan man prata om detta - varför är det ett bättre sätt för miljön att cykla än att ta bilen till jobbet eller skolan?

Vi tycker det är extra kul att spelet om Britta & Gunnar kommer från Toragård Förlag, som finns alldeles i närheten av Jönköping där rekoshoppen.se finns. Förlaget har använt en lokal konstnär som illustratör och trycket är gjort i Borås på FSC-märkt papper.

Antal i förpackning:40 spelkort, spelregler, facit. Lämplig för ålder:Från ca 4 + år men går att göra roligt både för en 3 åring och en 70Certifiering:FSC