BONNIE DELUXE

Lillster - Filippa the Van

Köp
  • från 79,00 kr
100 % SSL-säkrad

Folkabussen Filippa är tillbaka. Starkare än någonsin. Till HELA FAMILJEN. Ja, Lillster har återigen hört bön. Ask and you shall receive. Sist tog denna goding slut snabbare än blixten. Vi hoppas kunna göra er alla nöjda denna gång men för att vara på den säkra sidan är det nog bäst att klicka hem dom straight away så att säga.

Benvita printade tunnare strumpor med två klassiska gröna ränder på skaftet samt vit broderad Lillster logo under foten. Strumpor som stannar kvar på små snabba fötter. Oeko-tex certifierade och gjorda i Turkiet.

Lillster Cali summer
Make a sock statement och matcha hela familjens fossar denna sommar. Och varför inte byta ut de där "gå-bort-blommorna" till ett gäng "gå-bort-strumpor". Bunkra upp så ni är redo till sommarens alla festligheter. Varför inte starta med midsommar på en gång?

Ge familjens fötter lite extra glöd. Lillsters Cali summer socks passar till ALLA och finns i storlekar från nyfödd ända upp till 45. Perfekta presenten. Alla behöver strumpor. Och finns det något gölligare än ett par bebisfossar som matchar ett par vuxenfossar? Ööööh näää, tror inte det.