BONNIE DELUXE

Moulin Roty - Bildkaruseller 3-pack

Köp
  • 95,00 kr
100 % SSL-säkrad

En liten ask med tre bildkaruseller till Moulin Rotys sago-ficklampor. Lys med lampan mot väggen i ett mörkt rum och klicka fram de olika bilderna.

Ask: 4,5x4,5x4,5 cm

+3 år pga små delar

Design: Moulin Roty, Frankrike


Le grande famille: Serien Le Grande Famille är Moulin Rotys populäraste. Djuren är vanliga djur som barn känner igen och färgerna är klara och rättframma.


Il etait une fois: Serien Il Etait une Fois är härligt lila och rosa med lite älvglitter och magi strött ovanpå. Mössen och ugglan i denna sagovärld kan trolla och hittar på massor av spännande lekar.


Les Moustaches: Serien Les Moustaches riktigt gungar av jazzrytmer och coola katter. Petrol, guldgult, granitgrått och vitt är färgerna och polarna Fernand, Lulu, Alphonse och Hibou är riktiga nattugglor.


Le Voyage d'Olga: Serien Le Voyage d'Olga andas natur, höst och harmoni. Gräddvitt, mörkt turkos och varmt gulorange med vännerna Olga, Chaussette och Josephine.


Les jolis trop beaux: Moulin Rotys serie 'Les Jolis Trop Beaux' innehåller ett helt gäng med knasiga figurer. De är sydda i varma färger och har en förkärlek för prickar. Inte precis den tjusigaste skaran, men absolut den mest kärvänliga.


Les Papoum: Serien Les Papoum är en snäll och solvarm värld i mjuka pasteller. Vännerna elefanten, flodhästen och lejonet bor tillsammans på savannen.


Dans la jungle: Serien Dans la jungle är glad och fartfylld i starka juveltoner och de lustiga djungelkompisarna Zimba, Paloma, Koco och Pakou.


Les contes: Serien Le Histories du Soir är rolig och full av äventyr. Massor av djur, riddare och sagoväsen som släpper lös fantasin.