BONNIE DELUXE

Scent With Love - Blå kalcit | Säker och avslappnad

Köp
  • 399,00 kr
100 % SSL-säkrad
BLÅ KALCIT
Känn ditt självförtroende och lycka växa när du befinner dig i det här kalcitinfunderade ljuset. Känn dig avslappnad, locka lycka, framgång och självförtroende eller ge den till någon annan med denna diffusor.

Du får ett 30 cl handgjort doftljus, tre ädelstensbitar på 2-3 cm som du kan rengöra efter att du har bränt ljuset och använda det separat. Och ett litet kort tryckt med guldfolie som förklarar hur kristallen fungerar. Kristaller är naturliga produkter som vi väljer och skräddarsyr för hand. Varje produkt är unik i storlek och färg och kan därför skilja sig något från bilden. Alla våra produkter är färdiga i vår signaturförpackning.

INSTRUKTIONER
Låt ditt ljus brinna i minst 2 timmar första gången du tänder det. Ljusets översta lager har då tillräckligt med tid för att smälta helt och jämnt så att du kan njuta av ditt ljus så länge som möjligt. Kristallerna tappar något under ljusets bränning. För att få tillbaka kristallerna på rätt plats, efter att du har blåst ut ljuset, kan du försiktigt ta bort stenarna från smältvaxet med en pincett. Var försiktig med detta, eftersom tvätten och burken blir varma. När det övre lagret börjar stelna, sätt tillbaka kristallerna på plats och du kan trycka försiktigt på dem för att hålla dem på plats.
VARNING
Lämna aldrig ljus utan uppsikt. Placera alltid ljuset på en stabil yta och inte för nära brandfarliga föremål eller heta platser med direkt solljus. Klipp av veken som är för långa till ca 1 cm. Förvara alltid ljus utom räckhåll för barn och husdjur. Ljuset / förpackningen kan bli varm, var försiktig när du flyttar och tar upp ljuset under och strax efter bränning. Ej lämplig för konsumtion.